sticla PLANILUX

SGG PLANILUX

Sticla SGG PLANILUX aduce simplicitate si estetism in locuinta. Alegeti o sticla clara si transparenta ca sa dati o dinamica spatiului prin aportul de lumina naturala. La mobilier, veti aprecia profunzimea adusa de sticla cu grosime importanta.

Tehnologia LOW-E

Geamul Low–E este un geam float clar, cu un strat microscopic de oxid de metal care permite trecerea caldurii si luminii solare spre interior, concomitent cu blocarea transferului caldurii catre exterior reducandu pierderile de caldura in mod considerabil in sezonul rece.

Productia de tip pirolitic (On- Line) Low-E HARD: geamul float clar este acoperit cu un strat de oxid de metal prin piroliza atunci cand paraseste baia de staniu (la 650°C). Prin urmare pelicula este foarte rezistenta la deteriorari mecanice, iar acest tip de geam Low-E poate fi taiat, securizat, laminat la fel ca o geam normal fara pelicula.

Productia de tip magnetronic (Off –Line) Low E SOFT: geamul float clar primeste pe una din fetele sale, un strat de argint aplicat – depunere magnetronica. Acest tip de Low-E trebuie sa fie utilizat exclusiv in geamul termoizolan cu pelicula in interior. Poate fi securizat si laminat.

Informatii suplimentare SGG PLANILUX

Sticla SGG PLANILUX aduce simplicitate si estetism in locuinta.
Alegeti o sticla clara si transparenta ca sa dati o dinamica spatiului prin aportul de lumina naturala;
La mobilier, veti aprecia profunzimea adusa de sticla cu grosime importanta.

Disponibil intr-o gama larga de grosimi, SGG PLANILUX corespunde la multiple utilizari: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade clasice si structurale pana la mobilier urban si de interior.

SGG PLANILUX este sticla de baza. Clara si transparenta, ea este fabricata prin procedeul „float”.

SGG PLANILUX exista intr-un numar mare de grosimi pentru a raspunde tuturor utilizarilor din constructii.