SGG PLANISTAR SUN

In contextul actual, cresterea tarifelor la energie, problemele legate de mediul inconjurator si nevoia de confort accentueaza importanta eficientei energetice a cladirilor. Astfel, reducerea consumului de energie devine o necesitate care nu trebuie sa intervina in obtinerea confortului dorit in interiorul cladirii. In climatele calde, reprezinta solutia optima pentru a atinge o eficienta energetica ridicata prin reducerea supraincalzirii pe timp de vara, asigurand o izolare termica sporita iarna si confera un aport generos de lumina natural in orice anotimp.

Tehnologia LOW-E

Geamul Low–E este un geam float clar, cu un strat microscopic de oxid de metal care permite trecerea caldurii si luminii solare spre interior, concomitent cu blocarea transferului caldurii catre exterior reducandu pierderile de caldura in mod considerabil in sezonul rece.

Productia de tip pirolitic (On- Line) Low-E HARD: geamul float clar este acoperit cu un strat de oxid de metal prin piroliza atunci cand paraseste baia de staniu (la 650°C). Prin urmare pelicula este foarte rezistenta la deteriorari mecanice, iar acest tip de geam Low-E poate fi taiat, securizat, laminat la fel ca o geam normal fara pelicula.

Productia de tip magnetronic (Off –Line) Low E SOFT: geamul float clar primeste pe una din fetele sale, un strat de argint aplicat – depunere magnetronica. Acest tip de Low-E trebuie sa fie utilizat exclusiv in geamul termoizolan cu pelicula in interior. Poate fi securizat si laminat.

Informatii suplimentare SGG PLANISTAR SUN

Izolare termica. SGG PLANISTAR SUN este o sticla cu emisivitate redusa, aceasta permitand atingerea unei izolari termice sporite in vitraj dublu: Ug* = 1.0 W/(m2.K)
Control Solar. SGG PLANISTAR SUN permite montarea ferestrelor mari, limitand supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g=0,38), 62% din energia solara fiind blocata la exterior.
Confort vizual. Limitarea trecerii energiei solare permite utilizarea redusa a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare. In acelasi timp, transmisia luminoasa mare (TL=72%) si selectivitatea optimizată aproape de 1.9 promoveaza SGG PLANISTAR SUN in categoria de produse de inalta performanta.
Economii de energie. Optimizarea consumului de energie pe toata durata anului prin reducerea costurilor de racire, incalzire si iluminare.

SGG PLANISTAR SUN este o sticlA cu depunere cu dubla proprietate: emisivitate joasa (reflecta radiaia infrarosie cu mare lungime de unda) si control solar (reflecta o mare parte a energiei solare).

Tipul de sticla SGG PLANISTAR SUN trebuie montat obligatoriu in vitraj izolant cu depunerea pe fata 2.

Procesarea sticlei SGG PLANISTAR SUN este similara cu cea a oricarui tip de sticla din gama SGG PLANITHERM.
Sticla SGG PLANISTAR SUN trebuie montata obligatoriu in geam izolant, cu depunerea pozitionata exclusiv pe fata 2. Depunerea de pe sticla SGG PLANISTAR SUN trebuie indepartata de pe conturul sticlelor inainte de asamblare.
Sticla SGG PLANISTAR SUN poate fi stratificata, depunerea fiind pozitionata intotdeauna pe partea din exterior a sticlei stratificate. In cazul acestei asamblari, depunerea si PVB-ul nu pot fi in contact.

SGG PLANISTAR SUN este disponibil pe sticla clara SGG PLANICLEAR.