SGG PLANITHERM ULTRA N 

Este o sticla cu depunere, principala sa caracteristica fiind emisivitatea deosebit de redusa. Produsul vine in completarea gamei PLANITHERM, avand un coeficient U de 1,1W/(m2K)*, iar din punct de vedere estetic un aspect neutru. *conf DIN EN 410

Tehnologia LOW-E

Geamul Low–E este un geam float clar, cu un strat microscopic de oxid de metal care permite trecerea caldurii si luminii solare spre interior, concomitent cu blocarea transferului caldurii catre exterior reducandu pierderile de caldura in mod considerabil in sezonul rece.

Productia de tip pirolitic (On- Line) Low-E HARD: geamul float clar este acoperit cu un strat de oxid de metal prin piroliza atunci cand paraseste baia de staniu (la 650°C). Prin urmare pelicula este foarte rezistenta la deteriorari mecanice, iar acest tip de geam Low-E poate fi taiat, securizat, laminat la fel ca o geam normal fara pelicula.

Productia de tip magnetronic (Off –Line) Low E SOFT: geamul float clar primeste pe una din fetele sale, un strat de argint aplicat – depunere magnetronica. Acest tip de Low-E trebuie sa fie utilizat exclusiv in geamul termoizolan cu pelicula in interior. Poate fi securizat si laminat.

Informatii suplimentare SGG PLANITHERM ULTRA N

SGG PLANITHERM ULTRA N este o sticla cu depunere, principala sa caracteristica fiind emisivitatea deosebit de redusa. Produsul vine in completarea gamei PLANITHERM, avand un coeficient U de 1,1 W/ (m2K)* iar din punct de vedere estetic un aspect neutru.- conf. DIN EN 410

Datorita capacitatii sale de izolare termica excelenta, SGG PLANITHERM ULTRA N este adecvat atat pentru constructii noi cat si pentru diverse lucrari de renovare:
– cladiri unifamiliale si multifamiliale;
– cladiri de birouri si cladiri publice;
– ferestre;
– usi de sticla;
– sere;
– fatade;
– etc.

PLANITHERM ULTRA N este produs de SGG Romania in Calarasi, pe cel mai modern coater din Europa: prin pulverizare catodica intr-o incinta vidata, pe sticla clara este depus un strat fin si transparent de materiale de origine metalica. Depunerea, caracterizata prin emisivitate redusa, reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, specifice caldurii provenite din incalzire si mentine coeficientul de transmisie fotonica la valoare maxima.

SGG PLANITHERM ULTRA N se poate combina cu alte tipuri de sticla speciala marca Saint-Gobain Glass, oferind multiple solutii de performanta, adaptate oricarei solutii.
– control solar
– vitraj cu auto curatare
– siguranta si securitate
– izolare acustica
– decorativ