SGG PLANITHERM

Sticla SGG PLANITHERM aduce simplicitate si estetism in locuinta. Alegeti o sticla clara si transparenta ca sa dati o dinamica spatiului prin aportul de lumina naturala. La mobilier, veti aprecia profunzimea adusa de sticla cu grosime importanta.

Tehnologia LOW-E

Geamul Low–E este un geam float clar, cu un strat microscopic de oxid de metal care permite trecerea caldurii si luminii solare spre interior, concomitent cu blocarea transferului caldurii catre exterior reducandu pierderile de caldura in mod considerabil in sezonul rece.

Productia de tip pirolitic (On- Line) Low-E HARD: geamul float clar este acoperit cu un strat de oxid de metal prin piroliza atunci cand paraseste baia de staniu (la 650°C). Prin urmare pelicula este foarte rezistenta la deteriorari mecanice, iar acest tip de geam Low-E poate fi taiat, securizat, laminat la fel ca o geam normal fara pelicula.

Productia de tip magnetronic (Off –Line) Low E SOFT: geamul float clar primeste pe una din fetele sale, un strat de argint aplicat – depunere magnetronica. Acest tip de Low-E trebuie sa fie utilizat exclusiv in geamul termoizolan cu pelicula in interior. Poate fi securizat si laminat.

Informatii suplimentare SGG PLANITHERM

Asamblat intr-un vitraj dublu, mareste considerabil izolarea termica;
Pierderile de caldura prin fereastra sunt mult reduse = economii pe factura de incalzire;
Suprafete vitrate mari;
Protejati mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de C02.

La exterior, in dublu vitraj.

Produs obtinut prin depunerea unui strat cu proprietati de joasa emisivitate pe suprafata sticlei float clare.

Planitherm Futur N – coeficient U = 1,2 W/(mpK)* si
Planitherm Futur N II – varianta calibila Planitherm
Ultra N – ultimul si cel mai performant tip; se obtine un coeficient U = 1,1 W7(mpK)*
Planitherm Ultra N – varianta calibila ;